3 vastausta artikkeliin “ Oletko maahan painettu?

  1. Juhlapäivä oli ikävällä tavalla ikimuistoinen minulle(-kin)… alla kuitenkin muistiinpanoni Jaakon juhlakahvilasta ilman kahvia!

    Jaakon Armonkahvilassa keskiviikkona 4.10. jae 2. Kor. 4:7 eli “Aarre saviastioissa”. Tyhjyyttä, yksinäisyyttä, kärsimystä – miksi Hän (Jumala) sallii… asioita? Hän vie meitä ahdinkoihin… asiat. Ne Jumala sallii. Ne eivät mene Häneltä ohi – kaikki asiat Jumalan sydämeltä. Jumala on taustalla. Sallii niitä pimeitä jaksoja. Meillä ei ole hätää! Jae 8: olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa! Arki vrt. taivaallinen, mitä Sanassa sanotaan! Mitä Jumala Sanassaan lupaa! Se on kuin “tyhjän päälle heittäytymistä”, tarttumista toivoon! Tuli mieleeni Heprealaiskirje 6:19… 🥲 Jumala on “kaiken toivon Jumala”; Hän luo aina reittejä… jae 9: Hän ei hylkää, Hepr. 13:5. Jae 10. Ja sankari on… Jeesus Kristus! Ei kukaan meistä. Olla Jumalan riisuma… Lohdutusta? Kyllä! Kiitos siis, Jaakko! Tämä video oli sitä minulle… puhui minulle enemmän Jumalan sydäntä kuin meidän oman johtavan pastorimme puhe tänään illalla! Herra sinua selvästikin käyttää! Fil. 4:13… Fil. 4:19 – KAIKKI meidän tarpeemme! Jäämme Jumalan Sanan lupausten varaan. Siis: ei hätää! T. Tero H.

  2. “Monen ahdistuksen kautta…” ja sitten Jumala sanoo vapauttavat sanat.”Minun armossani on sinulle kyllin”-Kiitos armonkahvilasta,Jaakko ja Eija

  3. Myöhästyneet 1-vuotispäiväonnittelut Yksin armosta ry:n ihanat ihmiset!

    Ennen kaikkea kiitos Jumalalle, että Yksin armosta ry on saanut syntyä tämän pimenevään maailmaan. Vielä saamme elää armonaikaa. Jumala teitä ja työtänne runsaasti siunatkoon ja varjelkoon. Hän myös uudistakoon teitä sekä yksilöihmisinä että yhdistyksenä/yhteisönä!

    Olen kiitollinen teistä!

Kommentoi tätä julkaisua

%d