One thought on “Raamatun äärellä Jaakon kanssa: Johannes 10. luku

 1. Tällaista opetusta tämä pässinpää tarvitsee! 🐏

  Voi, kunpa tällaista saisin useammin – siinä se! Siinä se, mistä se todellinen puute elämässäni… toki sekin, että olisi ihmisiä, jotka olisivat minulle lähimmäisiä. Ja se, että edes kuuntelisivat, että mitä minulla on sanottavaa. Ja toki, jos kykenisivät keskusteluun, niin aina parempi.

  Tämä Jaakon opetus tallennettu YouTube-soittolistalleni “evankeliointi ja opetus”. 📲▶️

  Olen heinäkuusta alkaen kuunnellut Jaakkoa – lähinnä Armonkahviloita + opetus-videot Johannes 6 ja 10 eli tämän – ja sillä on ollut oma merkittävä vaikutuksensa elämääni. Olen ymmärtänyt syvemmin, että tarvitsen nimenomaan Herraa Jeesusta enemmän kuin mitään muuta! 🙏🏻 että se välittyisi myös minun puheistani… https://YouTube.com/@Teron.tie.23/videos

  Löytöjäni tästä Jaakon opetuksesta / Johannes 10:
  • Kuullaan kaikenlaisia ääniä… myös Viholliselta.
  • Jeesus vei opetuslapset… myrskyyn!
  • Viesti ei välity lampaalta toiselle.

  Jumalan tahto… mikä se on juuri minun elämässäni? Se voi olla… se myrsky! Ahdistus! “Ei, ei, ei…”, minä tietenkin kirjoitan valitusvirteni. Mutta Jumala voittaa aina.

Kommentoi tätä julkaisua

%d