Tule mukaan työkaveriksi!

Olen siirtynyt syksyn aikana Kansan Raamattuseuran raamattukouluttajaksi. Saan jatkaa jatkossa työnäkyäni hyvässä tiimissä Mikko Matikaisen alaisuudessa (mm Uskon askeleet Radio Deissä).

Haluamme vaimoni Iiriksen ja ystävämme Mian kanssa edelleen ylläpitää Yksin armosta -blogia. Lisäksi minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Haluan sydämestäni kutsua sinua mukaan työhömme. Hengellinen työ ei ole koskaan yksin puurtamista eikä yhden tai kahden ihmisen show. Se on aina lukuisten ihmisten yhteistyötä. Siispä kutsun sinut mukaan vasta perustettuun tukiryhmääni! Pienelläkin taloudellisella tuella on merkitystä työn jatkumisen kannalta. Ja rukouksella voit olla työssä mukana mitä aktiivisimmalla tavalla.

Lähettäjille haluan kertoa työkuulumisista kuukausittain. Tehdään työtä yhdessä! Tervetuloa!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: