Tule mukaan työkaveriksi!

Olen siirtynyt syksyn aikana Kansan Raamattuseuran raamattukouluttajaksi. Saan jatkaa jatkossa työnäkyäni hyvässä tiimissä Mikko Matikaisen alaisuudessa (mm Uskon askeleet Radio Deissä).

Haluamme vaimoni Iiriksen ja ystävämme Mian kanssa edelleen ylläpitää Yksin armosta -blogia. Lisäksi minua saa pyytää opettamaan Raamattua erilaisiin tilaisuuksiin ja kokoontumisiin.

Työnäkyni keskiössä on opettaa Jumalan armoa niin, että jokainen tavallinen ihminen voi omistaa sen itselleen. Tahtoisin kertoa Kristuksen rakkaudesta ahdistuneille, särkyneille ja häpeästä kärsiville ihmisille.

Haluan sydämestäni kutsua sinua mukaan työhömme. Hengellinen työ ei ole koskaan yksin puurtamista eikä yhden tai kahden ihmisen show. Se on aina lukuisten ihmisten yhteistyötä. Siispä kutsun sinut mukaan vasta perustettuun tukiryhmääni! Pienelläkin taloudellisella tuella on merkitystä työn jatkumisen kannalta. Ja rukouksella voit olla työssä mukana mitä aktiivisimmalla tavalla.

Alla on linkki liittymistä varten. Lähettäjille haluan kertoa työkuulumisista kuukausittain. Tehdään työtä yhdessä! Tervetuloa!

Tästä voit liittyä Jaakon tukiryhmään

Tekijä: Jaakko Pirttiaho

kouluttaja, Kansan Raamattuseura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s