Maailman voimakkaimmat rukoukset

“Sillä hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan tulevat Jumalan luo, sillä hän elää aina rukoillakseen heidän puolestaan.” (Hebr. 7:25)

Missä Jumala on silloin, kun elämässäni tapahtuu traagisia asioita ja olen romahtamassa? Missä Hän on silloin, kun taistelen ongelmieni kanssa ja huudan apua ilman vastauksia?

Hän on polvillaan puolestasi. Jokainen elämäsi ongelma ja jokainen traaginen asia käy Hänen sydämensä lävitse. Hän tietää synnin houkutukset elämässäsi, väsymyksesi ja yksinäisyytesi.

Me väsymme rukoilemaan toistemme ja itsemmekin puolesta. Mutta Jeesus ei väsy. Hän kertoo Isälle jokaisesta päivästämme ja pyytää elämäämme kaikkea sitä, mitä kulloinkin tarvitsemme.

Miten vahvoja Hänen rukoukset ovatkaan! Hän kykenee täydellisesti pelastamaan sinut jokaisesta tukalasta tilanteesta, koska Hänellä on kaikki valta ja voima.

Luulen, että taivaassa saamme monta vastausta avoimiin kysymyksiimme. Siellä viimeistään ymmärrämme, miten Jeesuksemme kantoi meitä koko matkan, loppuun saakka.

2 vastausta artikkeliin “Maailman voimakkaimmat rukoukset

  1. Jeesus sanoi että meillä jokaisella on oma ristimme kannettavana. Me emme voi kantaa toisten ristejä emmekä laittaa omaa ristiämme toisten kannettavaksi. Matkalla voimme kuitenkin auttaa ja tukea toisiamme. Kiitollisuus siitä mitä meillä on auttaa ristin kantamisessa.

  2. Hyvä että täällä sanotaan suoraan, että väsymme rukoilemaan toistemme ja itsemme puolesta.
    Huomaan kiertäväni tätä tosiasiaa. Se on vaikeaa myöntää itselle, se on kuin kielletty asia myöntää.
    Kiitos Jeesukselle! Hän jaksaa. Hän on armollinen ja Hän on meidän toivomme!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: