S.O.S!

”Sillä onko toista suurta kansaa, jonka jumalat ovat lähellä sitä niin kuin Herra, meidän Jumalamme, on meitä lähellä aina, kun me huudamme häntä avuksi?” (5. Moos. 4:7)

SOS on kansainvälinen hätähuuto. Save our souls. Se on helppo viestittää eri olosuhteissa ja viestinsaaja tietää avunpyytäjän olevan todellisessa kamppailussa elämästä ja kuolemasta.

Millä tavalla Jumalalle voisi viestittää, että olemme suuressa tarpeessa ja veneemme on uppoamassa? Tulisiko veneen vuotokohdat paikata ensin ja alkaa lappaa vettä ulos? Pitäisikö varautua siihen mahdollisuuteen, että hätämerkkiämme ei kuulla tai siihen ei haluta reagoida?

Kristinuskon Jumala on Mooseksen mukaan lähellä meitä, aina kun huudamme Häntä avuksi. Hän on läsnä silloinkin kun emme huuda.

Hän kuulee viimeisessä epätoivossa olevan huudon. Samoin kun kuulee huulille tukehtuvan hädän. Hän on lähettänyt pelastuksen, jo ennen kuin jouduimme elämämme yli raivoavaan myrskyyn.

Save our souls. Pelasta minut! Siinä tilanteessa Jumala on parhaimmillaan. Voit kuistata sielullesi tänäänkin: ”Ei mitään hätää, Jumala pelastaa minut.”

Tekijä: Jaakko Pirttiaho

kouluttaja, Kansan Raamattuseura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: