Olet rakastettu

“Kaukaa ilmestyi minulle Herra ja sanoi: Ikuisella rakkaudella minä olen sinua rakastanut, sen tähden olen vetänyt sinua puoleeni armosta” (Jer. 31: 3).

Jo ennen kuin sinut nostettiin äitisi rinnan päälle lepäämään, sinua on rakastettu. Sinut rakennettiin taidolla ja suurella harkinnalla hellyyden työkaluilla.

Sinua on rakastettu koko elämäsi ajan. Jokaisena onnen päivänä ja murheen yönä perääsi on katsottu Isän päättäväisyydellä ja Äidin myötätunnolla.

Lempeästi sinua on vedetty Luojasi luokse armon köysillä. Sinusta ei ole päästetty irti silloinkaan kun ovet ovat ryskäneet ja olet uhmassasi ottanut etäisyyttä.

Jumalan rakkaus on kestänyt kaikki kipeät ja surua tuoneet päätöksesi. Enemmänkin se kestäisi, enemmän kuin sydämesi kykenisi kestämään.

Rakkaus odottaa sinua. Se on aina ollut valmiina sinua varten. Se ei ole tyytynyt passiivisena jäämään etäälle, vaan se on ottanut ristin muodon ja astunut lähellesi.

One thought on “Olet rakastettu

 1. Kiitos Isälle näistä bloki teksteistä ja runoista tällä sivulla.
  Luetaan näitä säännöllisesti vaimon kanssa ja myös jaetaan eteen päin. Kalevi Lehtinen on sanonut, että Jeesus tuli ihmiseksi, pitäisköhän meidänkin?
  Nämä tekstit tekee saman kuin Kalevin sutkaus.
  Jatkakaa kirjottamista Jeesuksen rakkaudesta ja uskollisuudesta Herran antamin voimin.
  Siunausta ja hyvää Joulua.
  Heikki ja Minna Lahdesta

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: