Murtuneiden sydänten Jumala

“Näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, joka pysyy ikuisesti ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja niiden luona, joilla on murtunut ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja herättäisin eloon murtuneiden sydämen.” (Jes. 57:15).

Jumala ilmoittaa viihtyvänsä kahdessa paikassa. On selvää, että Hän asuu korkeudessa enkeleiden keskellä. Mutta että Hän asuu myös särkyneiden ihmisten parissa; siihen kykenee vain kristinuskon Jumala.

Jumala välittää niistä, jotka voivat huonosti. Hänen antenninsa värähtelevät etsiäkseen syrjäytyneitä ja yksin itkeviä.

Jumala ei asu murtuneiden keskellä lyödäkseen heitä lisää. Ei, Hän haluaa virvoittaa ja herättää henkiin. Jumala tahtoo lohduttaa ja luoda jotain uutta ja kaunista.

Et ole unohdettu. Et ole Jeesuksen rakkauden ulkopuolella. Jumala ei tahdo olla luonasi vain kyläilemässä vaan asua kanssasi. Kun Kaikkivaltias Jumala asuu sydämessäsi, sinulla on kaikki se, mitä tarvitset.

Kommentoi tätä julkaisua

%d