Mitä Jeesus somettaisi?

Herkuttelen ajatuksella Jeesuksesta puhelin kädessä Tampereen paikallisbussissa. Ehkä Hänellä olisi oma – aika hengellinen – blogi, joka tulvisi viestejä Korona -viruksen aiheuttamassa hämmennyksessä.

Ajattelen Jeesuksen katsovan hetkeksi ylös, sulkevan silmänsä ja huokaavan Isän puoleen. Laumalle olisi hyvä sanoa jotain taivaallisen lohduttavaa. Sitten sormet alkaisivat näpytellä lyhyttä tviittausta: “Älä pelkää, sinä pieni lauma, sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan” (Luuk. 12:32).

Jeesus sanoi ajanlaskun alussa sanat, jotka opetuslapset merkitsivät muistiin. Luukkaan evankeliumissa toivoa tulviva lausahdus on sijoitettu keskellä Jumalan huolenpidosta kertovaa opetusta. Ehkä juuri tämä jaejakso olisi hyvä lukea tänään?

Bussi tulisi tutulle pysäkille. Jeesus laittaisi puhelin taskuunsa, repun selkäänsä ja hyppäisi kadulle. Hän kantaisi kaikkien ihmisten kaikkea kärsimystä paitansa alla mutta samalla hymyilisi: Isä huolehtii ja Valtakunta on tulossa!

One thought on “Mitä Jeesus somettaisi?

  1. Tämä oli mainio! Sai ihan hymyn huulille, sillä juuri noin se varmaan olisikin:)

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: