Mahdottomuuksien Jumala

“Katso, minä olen Herra, kaikkien luotujen Jumala! Onko minulle mikään mahdotonta?” (Jer. 32: 27).

Jumalan on täytynyt halki historian hellävaroin ravistella ihmisiä, joiden kautta hän on halunnut siunata maailmaa. Mieleeni tulee Aabraham, Mooses ja nyt Jeremia, suuret Jumalan miehet, jotka olivat nähneet Jumalan voimaa enemmän kuin me yhteensä ja silti heidän jumalakuvansa pieneni välillä haasteita pienemmäksi.

“Onko minulle mikään mahdotonta?” Sen kysymyksen edessä ovat olleet kaikki Jumalan lapset. Aurinkoisina päivinä siihen voi vastata hymyillen, myrskyn keskellä sanat juuttuvat kurkkuun.

Ehkä tämä kysymys on ajankohtainen juuri sinulle tänään? Ehkä näet vain ikiaikaiset vaikeuksien vuoret ja lasket lannistuneena katseesi kengänkärkiin: “Nuo eivät tule ikinä liikahtamaan minun uskoni voimasta.”

Jumala on parhaimmillaan mahdottomuuksien keskellä. Hän ottaa vuoret käteensä kuin paperin ja tekee niistä pienen lentokoneen, jonka siivet halkoo ilmaa.

One thought on “Mahdottomuuksien Jumala

  1. Haluan rohkaista ja siunata Sinua jatkamaan sitä, minkä olet Jumalalta saanut, osoittaa lohdutuksen ja armon tietä tänä aikana niin suunnattomien huolien keskellä eläville kanssamatkaajille, itseni mukaan lukien.
    Antakoon Kaikkivaltias Jumala yhäti enentyä sen mitä olet jo saanut aikaan näiden parantavien ja uusia näköaloja avaavien kirjoitusten kautta Pyhän Hengen innoittamana.
    Tämä sairas ja kivulloinen ihmiskunta tarvitsee Jumalan armon läsnäoloa ja rohkeutta katsoa eteenpäin. Ole siunattu!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: