Painaako mennyt?

“Älä pelkää, sillä sinä et joudu häpeään. Älä ole häpeissäsi. sillä sinä et tule pettymään. Nuoruutesi häpeän sinä unohdat, leskeytesi häväistystä et enää muista” (Jes. 54:4).

Joskus menneet valinnat ja virheet painavat harteilla öljytankkerin verran. Eilisen särkymiset vaikeuttavat tämän päivän elämistä ja estävät huomisen iloisen suunnittelun.

Raamattu alleviivaa monin paikoin, että meillä on Jeesuksen kanssa lupa ja jopa velvollisuus aloittaa tämä päivä puhtaalta pöydältä. Paavali muotoili sen muotoon “unohtaen sen mikä on takana” ja Jesaja kirjoitti samasta asiasta.

Tätä päivää on vaikeaa elää syli auki jos eilisen epäonnistumiset vetävät sielua kerälle. Siksi Jumala lohduttaa särkyneitä Jesajan kautta: “Älä pelkää. Eilinen on unohdettu, eilisen synnit ovat poispyyhittyjä. Uskalla elää tänään toiveikkaana ja rakastettuna. Et tule pettymään!”

One thought on “Painaako mennyt?

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: