9 vastausta artikkeliin “Kurkistus takahuoneeseen!

 1. Siunausta kesääsi Jaakko! Eräs ystäväni oli löytänyt Iriksen runot blokiltanne. Menin sinne ja löysin opetksesi Jaakko. Tulin kovin siunatuksi! Erityisesti Jumalan isänrakkaus löytyi! Rupesin seuraamaan Armon kahvilaa. Juuri Armoa tarvitseva olin ja olen. Särkynyt ja masentunutkin.
  Luulin että jatkat Aamukahvilaa …
  Olin kuin nälkäinen lapsi, jolta äiti onkin kääntänyt selkänsä.
  Ymmärrän että tarttette lomaa, mutta jatkakaa ihmeessä, kun taas jaksatte!!! T. Marja Saarinen

 2. Minuakin Jaakon, Iiriksen ja Mian palvelutehtävä on siunannut valtavasti.Olen ikään kuin alkanut löytää oikeata elämää Jeesuksessa uskonnollisuuden sijaan ja toivo on ruvennut virkoamaan loppuunpalamisen jälkeen.Vasta ensi askelia tosin kävelen uuden elämän tiellä, vapautunut asioista jotka ovat estäneet enemmän elämän arvoisia siunauksia.Luvattuun maahan ja sen runsauteen en ole vielä saapunut ja en vielä tiedä miten se askel omassa tapauksessani otetaan kun opetusta siitä en ole löytänyt niin kuin vanhasta vanhasta elämästä luopumisesta on enemmän kirjoitettu.Mielelläni puhuisin puhelimessa näistä asioista mutta psyykkinen sairauteni tekee reaaliajassa keskustelun vaikeaksi.Esim. sähköpostin kautta ajatusten vaihto olisi toimivampi vaihtoehto.

 3. “Kurkistus takahuoneeseen”
  Lyhyt kommentti jatkosta, jota niin kovasti toivon/odotan.
  Armon kahvilasta löysin jotain uutta siitä Armollisesta Rakastavasta Jumalasta, josta hiljalleen omine kamppailuineeni olin jo ajatellut olevani “ulkona.” Lyhyt aamukahvi hetki, pala palalta alkoi eheyttää ja jano kasvoi. Juuri sen pienen palan verran jaksoi vastaanottaa ja uusi aamu alkoikin rakastettuna ja sydäntä eheyttävällä kiitoksella. Mursi sisintä kuulla, että pieleen menneistä valinnoista huolimatta Jumalan Rakkaus on ihmeellinen ja Suuri. You Tuben kautta löytäminen on tosin tehnyt löytämisen hieman haasteellisemmaksi. FBn kautta se tarjottiin tarjottimella niin helposti naposteltavaksi. Pienistä puroista kasvaa suuri meri. ❤Kiitos todellakin näistä, – nämä herätti minut uudelleen seisomaan sille ns. kelvollisen portaalle.

 4. Kiitos rohkaisevasta palautteestasi! Videot tulevat nyt livenä Yksin armosta -Facebook-sivumme kautta, joten ovat löydettävissä edelleen myös Facebookista..

 5. Olen nauttinut joka päivä blogin sanoista, runoista ja videoista. Saan niistä uutta voimaa jatkaa tätä vasta löydettyä Jumalan tietä. Kaikkea hyvää kesäänne 🙂

 6. Hei, jatka ihmeessä! Nämä aamukahvit suorastaan koukuttavat! Seurasimme mieheni kanssa sinua Sanan Koronabaarin kautta ja vasta ymmärsin siirtyä tälle Armon kahvilan puolelle. Näistä tulee päivään iloa ja valoa! Tykkään myös, kun lopetat rukouksella. Herramme runsaasti teitä koko tiimiporukkaa siunatkoon! Tulee mieleen yksi asia niin laitanpa sen tähän: jos sinulla on itselläsi jokin unelma siitä mitä sinä itse haluaisit vielä tehdä, niin rukoillaanpa sitäkin, että se voi oikealla ajalla toteutua. “Hän vaikuttaa meissä tahtomisen ja tekemisen”. Ole siunattu ja koko perhekuntasi.

 7. 🙏❤Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

 8. Kyllä, kyllä, kyllä- kun ei kaikki kykene alkamaan ylistyksellä vaan masennus/ suru/ katkeruus/ viha on ja kelpaako silloin kristityksi? Me haluamme niin tämmöisenään olla yhteydessä Jeesukseen! Työnäkynne on kallisarvoinen

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: