One thought on “Itkevä Jumala

  1. Kiitos että avaat meille Raamatun sanaa niin, että sen siunaukset sopivat jokaisen anovan elämään ymmärrettävästi.
    Iloitsen siitä nöyryydestä joka sinussa on💗. Eilen ajattelin juuri kirjoittaa, että sulje some ja vain lepää Herrassa😀 On suuri houkutus kurkkia jatkuvasti postauksia meillä useimmilla. Onneksi joko oivalsit itse, tai joku meistä seuraajistasi toi asian esille🙏.
    Sinua on siunattu sanan selittämisen lahjalla ja paljon monenlaista kärsimystä kokeneena osaat samaistua toisten kipuihin. Jeesuksen korottaminen ja taakkojemme jättämisen opettelu ei tarvitse pitkää psykologiaa. Armon, Jeesuksen veren suojan ja uskon vastaanottaminen kaikissa olosuhteissa, on henkemme ja sielumme paras lääke🙏.
    Jesajan sanoin, 64:9,”Kaikissa heidän ahdistuksissansa oli hänelläkin ahdistus…. Hän lunasti heidät, Hän nosti heitä ja kantoi heitä” Ottakaamme Jumalan Sana vastaan uskossa Ei epäuskossa, silloin virvoitumme ja tulemme siunatuiksi🙏.
    Lepoa ja rauhaa koko perheelle ja tiimille 💗😇

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: