Olet rakastettu!

Niin kuin Isä on rakastanut minua, niin olen minä rakastanut teitä. Pysykää minun rakkaudessani. Jos noudatatte käskyjäni, te pysytte minun rakkaudessani, niin kuin minä olen noudattanut Isäni käskyjä ja pysyn hänen rakkaudessaan. »Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minun iloni sydämessänne ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. (Joh. 15:9-11)

3 vastausta artikkeliin “Olet rakastettu!

  1. Kiitos. Nyt oli ihan ehyt ohjelma. Annoit lisäksi tärkeät jakeet evääksi. Nyt vain niitä pureskelemaan.

  2. Olipa ihana päästä kuuntelemaan ja katselemaan pitkästä aikaa lähetystäsi Jaakko! Iirikselle myös kiitoksia runoista, erityisesti runo kultakolikoita on auttanut minua!

  3. Kiitos Jaakko, tätä opetusta tarvitaan lisää!!💞

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: