Vaatimusten verkossa?

Vyöttäytykää siis, olkaa raittiit. Pitäkää ajatuksenne kirkkaina ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille annetaan Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä. Olkaa kuuliaisia lapsia älkääkä taipuko noudattamaan himoja, joiden vallassa ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte. (1. Piet. 1:13-14)

5 vastausta artikkeliin “Vaatimusten verkossa?

  1. Moikka kiitos Jaakko kaiken “täyden toivon ” tarvitsemme näinä “raskaina levottomina aikoina”mielestäni aihe tärkeä ajankohtainen.Hyvä että olet siinä livenä “aamusilmillä ihan tavallisena ihmisenä face to face .kiitos rohkaisevista lohduttavista sanoista ja läsnäolostasi.Sinulle ja koko perhekunnallesi rauhaisaa joulunaikaa olkaa siunattuja.t.Satu &Hannu 🙏😇

  2. Hei! Täytyy kuunnella uudelleen, mutta juuri niin tervettä ja ajankohtaista asiaa ainakin minun elämässäni. Uskon että tuosta avautuu aina vain jokin kun sitä kuuntelee useampaan kertaan. Kiitos Jaakko!

  3. Kiitos ja kyllä se armo on usein niin vaikea ottaa vastaan, kun tietää oman vajavuutensa. Sinä osaat varsinkin näissä videoissa tuoda sen niin lempeästi esille. Sitä kun usein ajattelee ja vertaa itseään muihin uskoviin. Ja kokee huonommuutta. Ja kuitenkin se on niin, että emme näe niitä omia “hedelmiämme”, ettemme ylpistyisi. Armosta ei puhuta liikaa.. Minäkin yli 40 v uskossa ollut yhä kipuilen näiden asioiden kanssa. Joten lisää vaan armoa armon päälle. Uskon että nykyään ihmisiltä vaaditaan työssä ja kaikessa täydellisyyttä joka on mahdotonta. Siksikin monet uupuvat ja Jumalan armo on parasta lääkettä tässä kovassa maailmassa. Kiitos Jaakko ja siunattua ja levollista yötä. T. Ritva B. 🙏😇

  4. Aihe mielenkiintoinen,rohkaiseva, itse ainakin olen mestari syyllistymään ja Jumalan rakkauttta on vaikea kokea. Livelähetykset minulle mieluisia, mutta tekstinäkin seuraan. Voimavarojesi mukaan….

  5. Vaatimusten verkossa jakso
    Tänään 9.1.2021 Kuuntelin ja taas avautui uutta ja rohkaisevaa sanaa. Toivon että jatkaisit tästäkin aiheesta. Nyt nämä on täällä vähän piilossa, jos voisit laittaa vinkin facebookiin kun tulee uusia juttuja. Kiitos!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: