Varmoja tienviittoja

“Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka opetan sinulle, mikä on hyödyllistä, johdatan sinua tiellä, jota kuljet” (Jes. 48:17).

Ehkä seisot tänään elämäsi kanssa umpikujassa? Ehkä olet neuvoton elämääsi tulvineiden kriisien tähden etkä tiedä miten jaksaisit tai osaisit jatkaa elämääsi?

Umpikujat ovat Jumalan omille paikkoja, joissa joutuu hiljentämään vauhdin ja asettamaan uudet navigaatio-ohjeet. Silloin saa pysähtyä ja vain olla ja odottaa Jumalan reittisuunnitelmia. Ehkä Jumala avaa umpikujan tai ehkä Hän viitoittaa tien toista reittiä?

Matkan pysähtyessä olet yhtä turvallisissa käsissä kuin sen edetessä suotuisasti. Kaikenlaiset päivät vievät sinua Jumalan reitillä.

“Ohjaa minua” on turvallinen pyyntö. Sen saa huokaista silloinkin, kun koko sielu myrskyää eikä uskokaan suo lepoalustaa.

Jumala varmasti johdattaa. Olet Jumalan varmojen tienviittojen turvaamana.

2 vastausta artikkeliin “Varmoja tienviittoja

  1. Voi, miten ihana päivitys!!! Kiitos!!!

    Lempeä, mutta lujalla perustalla oleva muistutuksesi tuo lohtua ja vahvistaa luottamusta elämän haasteiden keskellä. Tämä kohta kolahti erityisesti nyt: “Matkan pysähtyessä olet yhtä turvallisissa käsissä kuin sen edetessä suotuisasti. Kaikenlaiset päivät vievät sinua Jumalan reitillä.” Tosiaankin, jos vain valitsemme kulkea Jumalan reitillä, hän aivan varmasti ohjaa ja johdattaa meitä, sillä niin Hän on luvannut tehdä. Niinäkin päivinä kun itse emme tietä näe.

    Siunausta ja voimia kesän koitoksiin myös sinun teillesi Jaakko, samoin koko perheellenne ja tiimillenne!
    Ihanaa, että olette olemassa!!! Luojamme työtäsi/työtänne edelleen siunatkoon!

  2. Kiitos! Tämä tuli todella tarpeeseen!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: