Haluaisitko auttaa työtämme?

Haluaisitko auttaa Yksin armosta -työtämme? Tule mukaan tukiryhmäämme ja saat kerran kuussa kirjeen, jossa kerromme sekä meidän omia että työn kuulumisia!

Yksin armosta -työn tavoitteena on opettaa raamatullista evankeliumia niin, että yksikään ei jäisi armon ulkopuolelle. Haluamme kohdistaa sanomamme juuri niille ihmisille, jotka kipuilevat elämänsä kanssa ja kokevat jäävänsä yksin. Toivomme ja rukoilemme Hyvän Paimenen hellän äänen kuuluvan riittämättömyyden, syyllisyyden ja häpeän kanssa taisteleville kristityille.

Teemme työtä sekä blogin välityksellä että pitämällä raamattuluentoja eri puolilla Suomea. Meitä saa pyytää puhumaan eri tilaisuuksiin!

Tukiryhmässä mukana oleminen tarkoittaa työyhteyttä kanssamme. Tarvitsemme rukoustukea, koska ilman Jumalan apua emme jaksa kaikkia kohtaamiamme vastustuksia. Rukoilemme myös tukijoittemme puolesta.

Työmme toimii tukiryhmän vapaaehtoisten lahjoitusten varassa. Vaikka rahasta puhuminen on vaikeaa, totuus on se, että ilman tukiryhmää tätä työtä ei tehdä. Kuukausittaisessa kirjeessä on maksutiedot, jolla työtä voi tukea sen mukaan kuin kulloinkin haluaa ja pystyy. Pienikin lahjoitus auttaa työtämme.

Jaska /YA-työ/Kansan Raamattuseura

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: