Aivan oma tie

“Mutta sinä, kulje sinä tiesi loppuun saakka! Lepää sitten ja nouse osaasi päivien lopulla” (Dan. 12:13).

Sanat lausuttiin enkelin toimesta yhdelle Vanhan Testamentin suurista hahmoista, Danielille. Niissä on jotain samaa kuin Jeesuksen sanoissa Pietarille ylösnousemuksen jälkeen.

Meilläkin on aivan oma tiemme. Jokaisen matka on uniikki, ainutkertainen ja -laatuinen. Vaikka reitit monesti yhtyvätkin ja niissä on paljon samanlaisia vaiheita, on sinun tiesi silti räätälöity juuri sinulle.

Tiellesi mahtuu paljon iloa ja itkua. Joskus ylä- ja alamäet vaihtelevat kiivaasti, joskus olet jumissa pitkiäkin aikoja.

Haluaisit toisten ymmärtävän elämääsi mutta heillä on takanaan oma reittinsä, jonka kautta he hahmottavat tulevaa.

Ainoan todellisen ja kestävän suunnistuspisteen saat Herralta Jeesukselta Kristukselta. Hän on tiesi suunnittelija, Hän tietää jokaisen mutkan, kiven ja kuopan. Kun Jeesus on kartturin paikalla, saat kulkea tietäsi turvallisin mielin.

Lepo on edessä. Saat nauttia sitä jo matkan aikana mutta pysähtyä voit vasta perillä. Jatka siis rohkein mielin. Älä anna töyssyjen lannistaa ja pysäyttää matkaasi vaan jatka eteenpäin. Unohda mennyt ja katso luottavaisesti huomiseen. Sinulla on ihana tulevaisuus!

3 vastausta artikkeliin “Aivan oma tie

  1. Rohkaiseva kirjoitus! Ja niin se tosiaan on, etteí meitä kukaan muu täällä täysin ymmärrä, kuin Isä ja Poika.

  2. Kiitokset ohjelmistasi. Rukoilen paitsi sinun, myös itseni puolesta.. En pystynyt luomaan pojalleni turvallista lapsuutta. ‘Yksin armosta’…

  3. Olisiko Daniel toinen säkkipukuisista todistajista? Ilm.11

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: