Johanneksen evankeliumi, luku 5

Elämäni pisin raamattuopetus!! Kuuntele ja kärsi: Viikottainen raamattuopetuslive: Johanneksen evankeliumi, luku 5 !

2 vastausta artikkeliin “Johanneksen evankeliumi, luku 5

 1. Kiitos!!
  Kunpa muistais, Jeesus odottaa, että voisi olla mulle armollinen!
  Hän on kiinnostunut musta!

 2. Kiitokset opetuksestasi Jaakko! “kuuntelin ja kärsin” – iloisen hymyn nostattaneita sanojasi lainaten. 🙂

  Itse asiassa, kannustan muitakin kuuntelemaan tämän! Pituuden ansioista tähän mahtui monta tärkeää asiaa. Myös tuoretta näkökulmaa ja oivallusta. Ja lopussa tuli hoitava murtuminen ja vapauttava itku.

  Kiitos Jaakko vaivannäöstäni ja sitoutumisestasi työhösi arkesi keskeltä, ainutlaatuisella ja armon sanomaa hyvin välittävällä tavallasi. Näin Kristus saa tilaa toimia sinussa ja meissä. Teet työtäsi sillä mitä sinulla nyt on, siellä missä arjessasi kulloinkin olet. Sillä esimerkilläsi rohkaiset meitä muitakin keskeneräisiä.

  Kristus kanssanne, Jaakko, Iiris ja teidän perheenne. Kaikessa ja joka hetki. Hänen siunaustaan pyydän myös yhdistyksenne kaikkiin vaiheisiin ja asioihin. Ja koska Jumalamme on rikas antamaan, haluan vielä pyytää teille Isän sydämeltä arjen keskelle tulevia ihania yllätyksiä, jotka ilahduttavat ja rohkaisevat juuri oikealla hetkellä!

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: