Elämä Jumalan huolenpidossa

“Anna tiesi Herran haltuun, turvaa Häneen. Hän pitää sinusta huolen!” (Ps. 37: 5).

Kun elämä näyttää umpikujalta ja käsissä on vain sydämen sirpaleita, on hyvä luovuttaa koko elämä Jumalan käsiin. Hän ei ota luokseen vain hyvinvoivia ja onnistuneita ihmisiä; Hänen sydämensä sykkii sivuun jääneille ja raskaiden painojen alla kituuttaville ihmisille.

Jeesus on herrasmies, Hän ei tunkeudu elämäämme väkisin. Pikemminkin Hän armollaan ja lempeällä rakkaudellaan houkuttelee meitä antamaan ohjakset Hänelle. Hän haluaa johtaa meitä ja antaa meille yltäkylläisen elämän.

Ei ole sellaista pimeyttä, jonne Herra Jeesus ei tulisi pelastamaan omaansa. Ei ole etäisyyttä eikä estettä, jota Hän ei pystyisi ylittämään. Ei ole myöskään ongelmaa, joka olisi Hänelle liian vaikea.

Niin, Jumala on luvannut pitää meistä huolen. Hän päivittäin pyytää meitä luottamaan Häneen ja odottamaan Häneltä kaikkea hyvää. Ja kun huudamme Herraa avuksi ja odotamme pelastusta yksin Häneltä, se toivo ei petä.

Kommentoi tätä julkaisua

%d