Mitä teen näin kiusattuna?

“Koska hän on itse käynyt läpi kärsimykset ja kiusaukset, hän kykenee auttamaan niitä, joita koetellaan” (Hebr. 2:18).

Ehkä koet tänään ylivoimaiselta tuntuvia seksuaalisia houkutuksia? Ehkä vanha elämäsi päihteiden parissä vetää sinua puoleensa valtavan magneetin tavoin? Ehkä katkeruus vaikeuksien keskellä tahtoo upottaa vähäisen uskosi?

Me ymmärrämme niin heikosti toistemme kiusauksia ja taisteluja. Jaamme pikaisesti yleisiä ohjeita ja haluamme jatkaa oman elämämme parissa. Jos ei olisi kaikkinäkevää ja armollista Jumalaa, kiusatuilla ei olisi toivoa.

Mutta nyt meillä on Jumala, joka ei vain katso synnin tahraamaa elämäämme kirkkaudesta käsin vaan joka on ollut täällä samojen repivien voimien alaisuudessa. Hän on luvannut olla sinua kohtaan täynnä ymmärrystä ja laupeutta.

Mitä siis teen, kun himot ja houkutukset upottavat hauraan elämäni? Mitä teen, kun jokaisen vastarinnan jälkeen häviän ja teen sitä, mitä en kuitenkaan tahtoisi?

Raamattu antaa vain yhden ohjeen: Mene Jeesuksen luokse. Se tarkoittaa asioiden jakamista Hänelle, joka tosin jo tietää kaiken mutta haluaa yhteyttä kanssasi, niinäkin hetkinä, kun kaikki menee pieleen.

Jeesus ei ole Vapahtajasi sitä varten, että Hän hämmästelisi pahuuttasi. Hän tukahtui ristillä rakkauden tähden. Rakkauden tähden Hän ei voi olla auttamatta sinua. Sinulla ei tarvitse olla mitään, Jeesuksella on kaikki. Sitä on evankeliumi!

4 vastausta artikkeliin “Mitä teen näin kiusattuna?

 1. Rauhaa!

  Miten minä voisin jakaa tämän fb-sivuillani? Tämä osui ja upposi täysin. Tässä tilanteessa rehellisesti sanoen olenkin. Vaimo hylkäsi, armossa riipun kiinni. Lankean helposti. Huudan apua Jumalalta. Hän on hiljaa. Minun tulee tulla pieneksi. Olenko vieläkin liian suuri ja mahtava…. Herra armahda minua !!!

  Lähetetty Samsung Galaxy -älypuhelimesta.

 2. Olen juurikin tuossa tilanteessa. Vaimo jättänyt, eikä voimaa tunnu olevan synnin vastutamiseen…Mietin jo, että onko Jumala hylännyt minut kokonaan…Ei ole itsetuhoisia ajatuksia vaan roikun kiinni yhä Jumalan lupauksissa…Itse olen täysin voimaton itsessäni…Seilaan Rm 7 ja 8 välillä raskaastikin langeten…Välillä olen voimieni tunnossa, mutta välillä täysin voimaton…Toivoton tapausko…

 3. Hei kaikki,

  Ensinnäkin kiitos Jumalalle että löysimme tänne sivustolle, kiitos että saamme lukea armosta ja Jeesuksen kaiken kattavasta voimasta joka riittää kaikkeen ja meille kaikille.

  Itsekin lukemattomia kertoja samoihin himoihin sortuneena voin vain kiittää Herraa että saan tulla Hänen luokseen aina uudelleen. Todellakin olen sellainen armoasiakkuiden toistuvaistapaus.

  Luotan että Herra armahtaa ja parantaa. Hän näkee meidät, Hän tietää minkälaisten asioiden kanssa painimme ja kaadumme. Hän kuitenkin nostaa aina uudelleen pystyyn ja armahtaa. Jeesus on tie, Hänen puoleensa saa aina kääntyä. Jos menemme metsään, tielle takaisin ei tarvi raivata polkuaan, vaan Jeesus on siinä meidän kanssamme ja auttaa meitä heti siitä alkaen missä kaaduimme.

  Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi, näin on opetettu. Jeesus on kaikki kaikessa. Hän riittää puolestamme.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: