Pelastus ei ole sinun varassasi

“Siksi hän pystyy nyt ja aina pelastamaan ne, jotka hänen välityksellään lähestyvät Jumalaa. Hän elää iäti rukoillakseen heidän puolestaan.” (Hebr. 7:25)

Kristinuskoa markkinoidaan joskus vahvojen uskontona. Joidenkin puheiden ja kirjojen sisältönä on palkkio, joka määräytyy kristityn osaamisen, tahtomisen ja kykenemisen mukaan.

Onneksi Raamattu on ilosanoma myös heikoille ja epäonnistuville. Raamattu kertoo meille Jeesuksesta, joka on kyllin vahva ja halukas pelastamaan meidät, jopa meiltä itseltämme.

“Hän pystyy pelastamaan nyt ja aina” tarkoittaa, että Jeesus pystyy yksin kantamaan koko sinun painosi tänään, huomenna ja jokaisena päivänä.

Sinulla on jatkuvasti puolestasi ahkeroiva Vapahtaja. Hän rukoilee tälläkin hetkellä, että jaksaisit elämäsi solmukohdassa aina sinne saakka, jolloin Hän puhaltaa vastustajasi kumoon. Hän on polvillaan, jotta hauras luottamuksesi Jumalan hyvyyteen ja rakkauteen ei horjuisi.

Jos pelastus olisi sinun tai minun varassa, se jäisi meille sadunomaiseksi toiveajatteluksi. Mutta nyt kohtalomme on paljon vahvemmilla hartioilla. Nuo hartiat kestävät varmasti pahimmatkin päivämme, onhan niissä ruoskan viillot rakkauden merkkeinä.

3 vastausta artikkeliin “Pelastus ei ole sinun varassasi

  1. Kiitos. Sangen lohduttava juuri tähän päivään…..

  2. Uskomatonta, miten Jumalan armo virtaa kivun ja pelon mukanaan vievänä virtana meidän kanssakärsijöiden läpi näiden kirjotustesi kautta. Kiitos Jeesus Jaakosta ja hänen teksteistään!🙏

  3. Kyllä. Minäkin kiitän usein Jaakon harvinaisen rohkeasta rehellisyydestä. Liian usein julistajista saa käsityksen, että he ovat kaikin puolin onnistuneet kristittyinä ja ihmisinä. On vaikea samaistua ja ottaa sanomaa heiltä vastaan, jos itse kokee kuuluvansa alempiin kasteihin, tai peräti niihin daliteihin.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: