5 vastausta artikkeliin “Jumala, auta!

  1. Kiitos Jaakko, lisää jatkossakin, siunaten.kaarina

  2. Olipa ilahduttava yllätys, kun olit livenä paikalla! Ole kuitenkin itsellesi armollinen ja toimi voimavarojesi mukaan, sinulla on arkistossa niin paljon kirjoituksia, että ainakin minä löydän sieltä korista evästä ja lueskelen niitä, mutta aina myös uusimmat! Siunausta sinulle ja perheellesi!t.fanittajasi Hilkka

  3. Kiitos, olen kaivannut näitä Armon kahvila-lähetyksiä! Siunausta!

  4. Kiitos, olen kaivannut näitä Armon kahvila-lähetyksiä! Siunausta päiväänne!

  5. Hei Jaakko
    Kuuntelin akn ja tuli mieleen että näin viime viikolla unen jossa mies ajoi polku pyörällä ohitseni ja suoraan veteen. Upposi ja huusin avuksi toisen miehen, kahlasimme kilvan hukkuvan luokse mutta se auttajamies vain seisoi hukkuvan vieressä ja kutsui nimeltä, että nouse ylös! Sitten autettiin hukkuva lähellä autettavaksi mutta auttajamies meni jonoon kolmanneksi! Minun ei annettu auttaa vaikka olin hoitaja… Sitten heräsin. Olipa outo uni. Kun rukoilin että jos uni on profeetallinen sain tällaisen ajatuksen Raamatusta; Jeesus lähetti opetuslapset järvelle, Lasarus tuli ulos haudasta. Ajattelen että Jeesus on sallinut minulle nämä hukkumiselta tuntuvat koetukset ja kyllä, kyllä Hän on vieressä ja näkee mutta auttaa ajallaan kun olen kypsynyt tässä uskon koetuksessa. Yritän itse hätäpäissäni auttaa itseäni, mutta Hän ei halua. Ei auta muu kuin luottaa Jumalan kaikkivoipaan valtaan. Kiitos askelmerkeistä ja Iiriksen lempeistä runoista, kiitos myös kaikista kirjoituksista joita kirjoitat ja kahviloista. Siunausta elämäämme, Iiris.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: