3 thoughts on “Rakastaako Jumala sinua?

  1. Kiitos Jaakko,pieni ihminen tuli hoidetuksi,suuren Jumalan Rakkaudella,Sinun kauttasi. E-M

  2. Kiitos Sanasta. Se hoiti. Tärkeä aihe ja lisäksi juuri tähän hetkeen ja iltaan tietyt pari yksityiskohtaa – jotka mahdollisesti luulit mainitsevasti vain esimerkkeinä – koin että täsmäpuhetta Pyhältä Hengeltä akuuttiin tilanteseeni. Omistin ne itselleni ja uskon että moni muukin tulee puhutelluksi.

  3. Moikka Jaakko, herkkä aihe oli sulle nyt osunut. Onhan muitakin, kuin minut opetettu/ohjelmoitu ajattelemaan, että kyllä Jla rakastaa… Kunhan teet muutamia juttuja oikein. Yksi vanha ystävä voimallisesti yritti Jlan rakkautta minulle vuosia sitten masennuksessani vakuuttaa. Ärsytti. Mutta kommenteista näkyy, että Jla nytkin elvytti joitakin puheesi kautta. Kai se on niin, että vaapumme tässäkin asiassa luontaisen epäuskon ja lahjaksi saadun uskon välillä. Ja Jlan Henki kohtaa yksilöitä ajallaan Jlan suunnitelman mukaan. Jla antaa sitten jollekin, vaikka sulle, tehtäväksi muistuttaa Jlan rakkaudesta. Kymmenien vuosien välein mullakin saattaa pulpahtaa kiitosmieli, kuten kävi pari päivää sitten, kun jotenkin elävästi vaikutti siltä, että Jeesus ja Isä Jla ovat Jlan oikeustuvassa oikeasti kuitanneet minunkin syntini Jeesuksen teon takia maksetuiksi. Kun Paavali nykyisen käsitykseni mukaan oikeasti selittää näin. (Onpa ollut vaikeaa uskoa tähänkään pitkään.) Teoreettisesti oikea julistus on tärkeää ja sitten, kun Jla eläväksi sen tekee jollekin, niin tapahtuu. Siunaan sinua, kun näet vaivaa siinä, mihin sinut on asetettu. -TimoL

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.