3 vastausta artikkeliin “Häpeä – suurin syntinen!

 1. Juuri näin Jaakko, minäkin uskon, kaikella on tarkoituksensa ja aikansa.
  Ei Jumala meille kristityillekään ole luvannut helppoa elämää.
  Otetaan kaikki vastaan mitä annetaan, sillä Jeesus on kanssamme, sen Hän on sanassaan luvannut.

 2. Juuri näin Jaakko, minäkin uskon, kaikella on tarkoituksensa ja aikansa.
  Ei Jumala meille kristityillekään ole luvannut helppoa elämää.
  Otetaan kaikki vastaan mitä annetaan, sillä Jeesus on kanssamme, sen Hän on sanassaan luvannut.

 3. Kiitos Jaakko jälleen videostasi. Saman asian äärellä on täällä tuhansia ihmisiä. Paholainen käyttää heikkouksiamme. Heikko itsetunto on hänelle hyvää maaperää tuhota mielenterveytemme ja ihmissuhteemme. Alkoholistisen tai muuten ongelmaperheen kanssa kasvaneena kasvamme vinoon.Kun emme saa sitä, mitä terveeksi ihmiseksi kasvaminen vaatii ; hyväksyntää, rakkautta.. Meidän kasvumme häiriintyy. Traumaperäiset sairaudet syntyvät ja sairastuttavat monet ydinhäpeään. Katselemme itseämme ja maailmaa häpeälasien läpi. Jeesus tahtoo ja voi parantaa meidät. Se mikä ihmissuhteissa on rikkoutunut, voidaan ihmissuhteissa korjata. Siinä uskovien yhteys tulee tärkeäksi, saamme korvaavia kokemuksia. Rohkaistaan ja puhutaan hyvää toisistamme ja toisillemme. Me emme ole yhtä kuin ajatuksemme tai tunteemme. Olemme täysin hyväksyttyjä, rakastettuja, Hänen rakkaita lapsiaan. Kaikki muu on valhetta. Herra antakoon meille joka päivä sota-asun mielen linnoituksia vastaan, että meillä olisi Kristuksen mieli. Ettemme uskoisi pahan valhetta. Ja kun epäonnistumme, Hänellä riittää armoa ja rakkautta jatkaa parantavaa työtä meissä, joka jonain päivänä tulee päätökseen. Kiitos vielä rehellisyydestäsi! Kaikki olemme keskeneräisiä, kunnes kerran astumme Hänen valtakuntaansa.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: