Jumala ja päivänkakkara

“Miksi te kannatte huolta vaatteista? Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat. Eivät ne tee työtä eivätkä kehrää.” (Matt. 6:28)

Entä, jos Jumala ei ole jättänyt luomakuntaansa oman onnensa nojaan, vaan Hän on mukana sen pienimmässäkin asiassa? Entä jos Hän käskee jokaisen päivänkakkaran kasvamaan maasta vaan siitä ilosta, mitä Hän kokee saadessaan tehdä hyvää luomakunnalleen?

Entä jos Jumala ei ole tarkka vain päivänkakkaroista, vaan myös sinun elämäsi jokaisesta asiasta ja hetkestä. Entä jos Hän tekee päivittäin asioita – monesti tietämättäsi – mitkä tuovat sinulle hyvää jo tässä ajassa ja ennen kaikkea tulevassa?

Entä, jos Hän onkin Jumala, joka tahtoo tehdä hyvää niin yksittäiselle kukalle kuin jokaiselle meille?

Entä, jos Hän on kiinnostunut kaikesta luomakunnassaan? Myös sinusta.

Miten huoletonta olisikaan jättää Isälle kaikki murheet ja huominen kaikkine asioineen? Putoaisinko tyhjään? En, koska Jeesuksen mukaan meillä on Isä, joka haluaa huolehtia meistä. Hän iloitsee saadessaan antaa meille hyviä lahjoja.

Miksi siis pimeä? Pimeän kätköistä Hän osoittaa meille lahjoista parhaansa.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: