Hän parantaa särkyneet sydämet

”Hän parantaa ne, joilla on särkynyt sydän, ja sitoo heidän haavansa” (Ps. 147:3).

Kaikkivaltias, kolmiyhteinen Jumala rakastaa yhtä ihmistä mittaamattoman paljon. Hän ei rakasta vain ehjiä ja hyvinvoivia ihmisiä vaan yhtälailla heikkoja ja särkyneitä.

Jeesus kutsuu meitä joka päivä luokseen, jotta Hän saisi antaa meille armoaan ja rakkauttaan. Kun luulemme syntimme olevan Hänen armoaan suuremmat, Hän osoittaa meille Ristiä ja siinä näkyvää loputonta rakkauttaan.

Jotkut meistä ovat niin särkyneet, ettemme osaa ottaa askeleita Hänen lähelleen. Jotkut ovat niin uupuneita ja toivottomia, etteivät jaksa uskoa rakkauteen tai uuteen alkuun. Heitä Jumala kohtaa hellimmin. Heitä vedetään rakkauden köysin parantavaan läsnäoloon.

Jumalan sydän huokuu myötätuntoa ja parantavaa rakkautta särjettyjä sydämiä kohtaan. Hän ottaa käsiinsä mitä suurimmalla lempeydellä ja huolella yhden rikkoutuneen ihmisen ja alkaa luoda murrettujen perustusten päälle jotain uutta, kaunista ja kestävää.

Monesti olemme kärsimättömiä ja tahtoisimme sanella Jumalalle aikatauluja. Olemme ”minulle-heti-kaikki-nyt” -sukupolvi. Jumala hymyilee meille ja vakuuttaa, että Hänen aikansa on aina oikea. Saamme luottavaisina aloittaa jokaisen päivän Hänen huolenpidossaan.

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.