One thought on “Lepää kuin riippukeinussa

  1. Kiitos kahviloista. Oli taas tärkeä Raamatun kohta, jota on tarpeen harjoitella hektisessä maailmassa. Ja riippukeinuvertaus oli rentouttava. Kerran kauan sitten lämpimänä elokuisena, pimenevänä iltana makasin patiolla riippukeinussa ja katselin – tähdenlentoja. Niitä oli silloin monta. Hieno kokemus.

    Loppurukouksesta tuli mieleen, voisko sen aikana näyttää jotain rukoukseen liittyvää symbolia: krusifiksi, kynttilä, kukkapuska, kahvikuppi tai taulu jossa rauhoittava maisema… Itse suljen silmät tai laitan tabletin sivuun, jotta voin keskittyä rukoukseen paremmin kuin katsomalla toisen ihmisen kasvoja. Rukoushan ei ole puhujan kuuntelemista ja katsomista vaan sisäinen katse käännetään Jumalaan. Siinä vois jokin yksinkertainen kuva auttaa – ei liian kiehtova 🙂 Mutta onnistuuhan se ihan hyvin niinkin, että vain sulkee silmät.

    Tuli tällainen ehdotus mieleen. Ei ole tarkoitus aiheuttaa paineita tai lisätä vaivaa.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: