AJANKOHTAISTA

Aloitamme 30.3.2023 uuden kurssin ”SUHTEIDEN KARIKOSSA – yksikössä vai monikossa?”, jossa puhumme ihmissuhteista, kiintymyssuhteista, vuorovaikutuksen haasteista ja mahdollisuuksista.
OLET SYDÄNLÄMPÖISESTI TERVETULLUT!

Lue lisää ja ilmoittaudu: www.yksinarmosta.fi/korjaustilassa/


Yksin armosta ry – Hengellinen kynnysmatto

Haluamme yhä vahvemmin olla etsimässä ja auttamassa ihmisiä, jotka kokevat olevansa kristillisten yhteisöjen ulkopuolella. Kerromme Jeesuksen ehdottomasta armosta ja rakkaudesta, joka nostaa syvimmästä suosta kenet tahansa.
Lue mikä, mitä, miksi ja keitä olemme…
Jos koet työmme merkitykselliseksi ja haluaisit olla sitä tukemassa, liity kannattajajäseneksemme täyttämällä lomake tästä.

Tulevia tapahtumia

Uusia opetuksia

Käännekohta Pisara, YLE TV1 25.2.2023
Voisitko levätä niin kuin Maria?, Miten pääsen lähelle Jumalaa? ja 3. Moos. kirjan luennot lisätty Video-opetuksiin ja Raamattuluentoihin.
Armonkahvilan opetushetkiä Yksin armosta – YouTube -kanavallamme

2 vastausta artikkeliin “AJANKOHTAISTA

  1. Kiitos tänäkin aamuna jakamastasi youtubesta löytyvästä raamatun selityksestä. On hienoa että Kristus on valinnut sinut jakamaan evankeliumia näin sähköisessä mediassa. On hienoa saada joka kerta joitain uutta näkökulmaa Raamatun sanomaan. Tämähän ei sinänsä ole yllättävää koska on kyse elävän Jumalan elävästä Sanasta joka tunkeutuu kunkin vastaanottajaan oikealla tavalla ja oikeaan aikaan, mutta kiitos että luovut omasta ajastasi ja hyvinvoinnista ja jaat saamasi lahjat meille muille. Itse haluan myös olla yhtenä Jumalan duunarina. Minulle on yhtenä tehtävänä annettu uusien hengellisten laulujen kirjoittaminen.

  2. Kiitos on ihanan lohduttavaa kuunnella Evankeliumi särkyneille ohjelmia

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: