AJANKOHTAISTA

Tulevia tapahtumia

la 28.10. klo 16 ”Uusi rohkeus elää” Nyyttikesti-ilta, seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28, Joensuu: Jaakko Pirttiaho

su 5.11. klo 12.30 Rakastettu on oikea nimesi -iltapäivä, Lauritsalan seurakuntakoti Lappeenranta: Jaakko Pirttiaho 
su 5.11. klo 16 Rikkinäisten majataloilta, Lauritsalan kirkko, Lappeenranta: Jaakko Pirttiaho

Kutsumme sinua työtoveruuteemme lähettäjänä, rukoilijana ja tukijana

Molemmilla työntekijöillämme (Jaakko ja Eija) on oma lähettäjäpiirinsä. Lähettäjänä kuljet hänen rinnalla ennenkaikkea rukoilemalla hänen puolestaan ja mahdollisuuksiesi mukaan tukemalla häntä taloudellisesti sen mukaan kuin koet hyväksi. Voit myös olla mukana kertoen työstämme muille tai kutsuen uusia lähettäjiä. Kaikki on vapaaehtoista.

Tilaa kuulumiskirje ja liity lähettäjäksi!

Voit tukea Jaakon ja Eijan työtä myös kerta- tai kuukausilahjoituksella:

Yksin armosta ry
Lahjoitustili: FI10 5105 0620 1407 34
Viitenumerot:
Jaakko Pirttiaho: 5500
Eija Porspakka: 5513

Tai voit tukea työtämme liittymällä Yksin armosta ry:n kannattajajäseneksi.

Rukouskalenteri

Rukous on sydämen puhetta Jumalan kanssa. Jeesus rukoilee puolestamme ja välittää rukouksemme Isälle. Pyhä Henki puolustaa, vahvistaa, auttaa ja puhuu meille rukouksessa. Tärkeintä on, että annat ajan sinun ja Jumalan vuoropuhelulle. Rohkaisemme sinua erikoisesti  kiittämään Jumalaa ja siunaamaan toisia rukouksessasi. Voit varata rukouskalenteristamme itsellesi ajan, jonka haluat viettää rukouksessa.

Uusia opetuksia

Jumalan palvelijan elämä ja kutsumus, Särkynyttä Jeesus ei hylkää ja Murtumisen kautta löysin armon lisätty Video-opetuksiin
Nojatuolikirkko YLE TV1 18.5.2023
Käännekohta 
Pisara, YLE TV1 25.2.2023
Armonkahvilan opetushetkiä Yksin armosta – YouTube -kanavallamme

5 vastausta artikkeliin “AJANKOHTAISTA

  1. Kiitos tänäkin aamuna jakamastasi youtubesta löytyvästä raamatun selityksestä. On hienoa että Kristus on valinnut sinut jakamaan evankeliumia näin sähköisessä mediassa. On hienoa saada joka kerta joitain uutta näkökulmaa Raamatun sanomaan. Tämähän ei sinänsä ole yllättävää koska on kyse elävän Jumalan elävästä Sanasta joka tunkeutuu kunkin vastaanottajaan oikealla tavalla ja oikeaan aikaan, mutta kiitos että luovut omasta ajastasi ja hyvinvoinnista ja jaat saamasi lahjat meille muille. Itse haluan myös olla yhtenä Jumalan duunarina. Minulle on yhtenä tehtävänä annettu uusien hengellisten laulujen kirjoittaminen.

  2. Kiitos on ihanan lohduttavaa kuunnella Evankeliumi särkyneille ohjelmia

  3. Hei! Onkohan vikatilassa ohjelman jälkilöylyt vielä tulossa YouTubeen jälkilähetyksenä? Vikatilassa ohjelmassa sanottiin, että Facebookissa on seuraavana päivänä jälkilöylyt, mutta en ole Facebookissa tai muuallakaan somessa. Olisi tosi kiva, jos niitä tulisi taas YouTubeenkin. Olen kiireinen perheenäiti ja pääsen vaan hiljaisina hetkinä niitä kuuntelemaan ja olen tykännyt kovasti. Myös vikatilassa ohjelman olen kokenut aivan mahtavaksi ja sitä kautta olen saanut olla eheytymässä. Kiitos Jeesukselle teistä ja teidän työstänne! Rukouksissa olette! Siunausta!

  4. Lämpimät kiitokset rohkaisevasta palautteessi! Vikatilassa -ohjelma on nyt aikalisällä ja aiemmat jaksot ovat tulleet uusintoina. Tämän myötä myös jälkilöylyt ovat tauolla.
    Oletko löytänyt Armonkahvila -lähetyksiämme YouTubesta. Niitä on siellä jo useammalta vuodelta ja pyrimme jatkamaankin niiden lähetystä tässä kevään aikana. Siunausta sinulle!

  5. Kiitos vastauksesta! No se selittääkin sen, miksi niitä ei ole sinne hetkeen tullut. Ajattelin, että jos ne on jotenkin lopetettu sieltä, mutta ymmärrän hyvin ja jaksan tottakai odottaa. Olenkin tilannut YouTube kanavanne, joten näen sitten kun niitä taas tulee.

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: