Alttarit kuntoon!

“Seitsemännen kuun ensimmäisestä päivästä alkaen he uhrasivat polttouhreja Herralle, vaikka temppelin perustusta ei vielä ollut laskettu” (Esra 3: 6).

Pakkosiirtolaisuuden jälkeen tuli aika rakentaa Jerusalemin muurit ja Herran temppeli. Sitä ennen ylipappi Joosua rakennutti kuitenkin alttarin. Kansa alkoi uhraamaan Jumalan säätämiä uhreja vaikka ympärillä oli pelkkää tuhoa.

Sydämen alttari on hyvä laittaa kuntoon aina ensin. Voi olla, että elämässä olisi paljon muutakin rakennustyötä vaativaa, mutta kannattaa aloittaa Jumalan valtakunnalla. Kaikki muu on sen seurausta.

Risti on kristittyjen alttarin perusta. Ristin luokse saa ja tulee hakeutua silloin, kun seinät ympäriltä ovat sortuneet. Viivy tällä alttarilla usein, se julistaa elämääsi uutta alkua ja toivoa.

Silloin kun et tiedä, mitä reikää lähtisit paikkamaan uppoavassa veneessäsi, hiljenny sydämesi alttarille ja uhraa Jeesukselle itkusi ja toiveesi. Ne ovat Hänelle mieluisia uhreja.

2 vastausta artikkeliin “Alttarit kuntoon!

 1. Kiitos, Jaakko, tästä kirjoituksesta!

  Lähetin heti edelleen neljälle ystävälle. Kolahti niin.

  Siunausta!

  Pirkko

  pe 27. jouluk. 2019 klo 8.05 Yksin armosta kirjoitti:

  > Jaakko Pirttiaho posted: ” “Seitsemännen kuun ensimmäisestä päivästä > alkaen he uhrasivat polttouhreja Herralle, vaikka temppelin perustusta ei > vielä ollut laskettu” (Esra 3: 6). Pakkosiirtolaisuuden jälkeen tuli aika > rakentaa Jerusalemin muurit ja Herran temppeli. Sitä ennen yl” >

Kommentoi tätä julkaisua

%d bloggaajaa tykkää tästä: