Haaste sinulle

Yksin armosta -blogilla on nyt myös oma YouTube -kanava. Tämä haaste on kolmas siellä julkaisemamme video. Videot löytyvät myös Video-opetukset -sivultamme.

Voit myös tilata kanavan ja saada ilmoituksen kanavalla julkaisuista videoista. Tilauspainike on jokaisen YouTube-videon alapuolella tai kanavan sivulla. Tilaamiesi kanavien uudet videot näkyvät Tilaukset-syötteessäsi.
Kanavan tilaaminen:

  1. Kirjaudu tietokoneella YouTubeen. Kirjautumiseen tarvitaan Google-tili. Jos sinulla on käytössäsi @gmail.com-sähköposti, voit kirjautua sillä YouTubeen.
  2. Siirry videoon, jonka kanavan haluat tilata
  3. Valitse videosoittimen alapuolelta Tilaa

Kun tilaat kanavan, sinulle lähetetään automaattisesti ilmoitus vain kanavan kohokohdista. Jos haluat saada ilmoituksen kanavan jokaisesta julkaistusta sisällöstä, muuta ilmoitusasetuksia.

2 thoughts on “Haaste sinulle

  1. Haaste vastaanotettu. Kellotin aikaa 46.55.81. Kertaus on opintojen äiti. Mahtava, tiivis teksti, mitä Jeesus teki ja opetti. Ja sovitti syntimme.

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.