Katsokaa minun silmilläni!

”Katsokaa minun silmilläni! Katsokaa ihmisiä ja näette heidän hätänsä. Ettekö rientäisi auttamaan? Minun sydämeni kärsii ihmisten puolesta. Minä näen jokaisen kivun, kyyneleen ja murheen. En vain näe, minä koen sen. Ja minulla on kiire, kiire auttamaan. 

Lapseni, minä tarvitsen sinua. Mutta sinun on nähtävä minun silmilläni, koettava minun sydämelläni. Se tulee sattumaan. Mutta vain siksi, että rientäisit auttamaan. Muista lapseni, en tahdo sinun kantavan ihmisiä. Tee, mitä pyydän sinua tekemään, mutta jätä ihmiset minulle. Minä huolehdin työstä.

Minä olen pääsuunnittelija, sinä olet työmies, joka toimii suunnitelmani mukaan, mutta piirrän suunnitelmani sydämeesi. Hätä muista ihmisistä laittaa sinut toimimaan. Lapseni, ei väellä eikä voimalla, vaan minun hengelläni. Minä huolehdin, kannan, mutta tarvitsen sinua.”

2 thoughts on “Katsokaa minun silmilläni!

  1. Kiitos näistä sanoista, upposivat sydämeeni❣️

  2. Tätä rohkaisua juuri tarvitsin 🙏🩷
    erään kärsivän ei-uskovan ystäväni kohtaamiseen. Kiitos Jaakko, olet Jumalan asialla🙌 ( ja teksti julkaistu vielä syntymäpäivänäni🥰)

Kommentoi tätä julkaisua lähettämällä se kommentti-nappulasta. Voit tehdä sen nimettömänä tai nimelläsi/nimimerkillä. Kommenttisi tarkastetaan ennen julkaisua.