Rohkeita askeleita!

“Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen…” (Hebr. 4: 16).

Kyllä yhden hairahduksen vielä ymmärtäisi, ehkä toisenkin. Vielä kolmannen kera voisi mennä Jumalan eteen armahdettavaksi, mutta entä sitten, kun elämä on yhtä konttaamista, tai pelkkää nousemista ja kaatumista?

Mitään vihollinen ei tee niin iloisesti vihellellen kuin eristä Jumalan lapsia armon valtaistuimesta, eli armollisesta Isästä. Se työntää moukariniskumaisella syytöksillä menneitä virheitä ja Raamattua käyttäen kristityn eristettyyn tilaan, syvyyteen, jonne ei todellakaan paista anteeksiantamuksen ja armon valonsäteet.

Monesti kauppojen edessä on invalideille omat merkityt paikkansa – näin liikuntaongelmaisille varmistetaan lyhyin matka palvelujen äärelle. Myös Jumalan valtaistuimella on omat “Inva” -merkit. lähimmät parkkeerauspaikat ovat juuri niille, jotka ovat eniten rikki ja kyvyttömiä selittelemään itseään onnistuneiden kerhoon.

Juuri silloin, kun omatunto painaa sinua suohon ja tuomitsevat Raamatun jakeet tekevät elämästäsi sietämätöntä ja harmillisesti ihan aiheesta, juuri silloin on sopiva aika tehdä pysähdys Jumalan huoltoasemalla ja kurvata aivan Istuimen eteen sinulle merkitylle paikalle.

Armon valtaistuimelta kohtaat sinua syleilevän Vapahtajan. Hän pyyhkii epätoivon kyyneleesi, painaa toistuvat epäonnistumisesi haavojensa syvyyksiin ja suutelee sinua otsalle kuin isä lastaan.

Hän kirjoittaa sinun sydämeesi tummanpunaisella, vain Jumalalle varatulla sävyllä: “Armahdettu ja rakastettu, iankaikkisesta iankaikkiseen!”

2 vastausta artikkeliin “Rohkeita askeleita!

 1. Vihollinen on onnistunut taas… Raamattukin on lentänyt – kännykkäongelmat saaneet miehen mielen raiteiltaan. 🛤

  Tänäänkin se tapahtui ilta-aikaan! 🤦🤦🤦

  Miten eteenpäin?

  Koen pääseväni armon valtaistuimen eteen vain kuuloaistilla ja näköaistilla. (Minne usko jäi? 😲)

  Näköaistiin ei kirjoitettu aina vetoa. Ennemminkin kuvat. (Enkä nyt todellakaan tarkoita tämän tekstin kuvaa.)

  Tällä kertaa teksti sen verran, että tykkäsin siitä.

  Vaikka onhan Kirjoituksissa voimansa, siltikin se on toimivinta ja tehokkainta, kun sitä kuulee.🎚

  Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. (Room. 10:17, 33/38)

  Siksi täytyy jäädä taas odottamaan, että milloin Jaakon Armonkahvilan ovet jälleen aukeavat…

Kommentoi tätä julkaisua

%d